Online motor reserveren via Huureenmotor.nl

Per 1 april 2007 is de website Huureenmotor.nl in gebruik. Op de site is het mogelijk om online motoren te reserveren bij 17 gerenommeerde motor verhuurders met landelijke dekking. Honda’s, Yamaha’s, Suzuki’s, Harley’s, trikes; alle bekende merken en modellen zijn te reserveren via de site.

De bezoeker weet direct waar hij of zij aan toe is en er kan 24 uur per dag worden gereserveerd. Door gebruik te maken van één centraal reserveringssysteem weet de bezoeker altijd welke motoren er daadwerkelijk beschikbaar zijn. Daarnaast is het mogelijk om online een kadobon te bestellen welke besteed kan worden bij de aangesloten verhuurders. Een origineel kado voor de vriend(in) of collega met rijbewijs maar zonder motor. Wie krijgt er nou een motor voor zijn verjaardag?

Op Huureenmotor.nl krijgt de gebruiker binnen enkele klikken een overzicht van beschikbare huurmotoren. Direct worden de kosten en voorwaarden getoond. Ook is het mogelijk om aanvullende accessoires te reserveren zoals kleding of een helm. Als extra service kan er meteen gekeken worden wat de beste route is naar de verhuurder. Zodra de online betaling is verwerkt is de motor ook daadwerkelijk gereserveerd en ontvangen alle partijen hier een bevestiging van.

Iedereen die wel eens een motor heeft gehuurd kent het volgende waarschijnlijk: zoeken, bellen, verder zoeken, nog eens bellen en uiteindelijk misschien succes. De minder ervaren motorhuurder moet hier al gauw een middag voor uit trekken en dan is het nog maar de vraag of uiteindelijk de gewenste motor te vinden en beschikbaar is. Dankzij Huureenmotor.nl behoren deze zoektochten definitief tot het verleden.

Zekerheid, vrijheid en gemak.